► гр. Пловдив, бул. "Санкт Петербург" 38    |     ☎ 0882 039 878    |    ✉ klinikausmivka@mail.bg   |    Работно време: Понеделник - Петък: 09:00-19:00 ч.   |   Събота / Неделя: почивен ден 

Детска дентална клиника Усмивка е спонсор на малките шампиони PLOVDIV CITY и се грижи за техните здрави усмивки!